Krachtig zorgen voor jezelf en de ander

0
57
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Voor mantelzorgers kan het een uitdaging zijn om de balans in zorgen voor jezelf én de ander, goed te houden of weer goed te krijgen. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De vernieuwde cursus ‘Balans in Zorg’ helpt daarbij. MEE start op maandag 27 mei in Dordrecht.

Tijdens de cursus leert men inzicht te krijgen in de rol als mantelzorger, beter inschatten wat wel en niet kan. De cursisten gaan aan de slag met minder piekeren, omgaan met schuldgevoelens, hulp en steun vragen. Men leert invloed uit te oefenen op de situatie en een betere balans te houden of vinden.

Informatie en Aanmelden
De cursus wordt van 13:30-15:30 uur gegeven op maandag 27 mei, 3, 10, 17, 24 juni, 1 juli en de terugkombijeenkomst is op 7 oktober 2024. Deelname is 15 euro (voor de eigen cursusmap) en de bijeenkomsten zijn bij MEE Mantelzorg (Johan de Wittstraat 40A, 3311 KJ, Dordrecht). Voordat men deelneemt, bespreekt MEE tijdens een (telefonische) intake de wederzijdse verwachtingen. Aanmelden kan tot 20 mei via MEE Mantelzorg: telefoon 078 206 32 02 of via info@meemantelzorg.nl.