Ontdek de kracht van lokaal nieuws met de nieuwe RTV Papendrecht app

0
646

PAPENDRECHT – RTV Papendrecht presenteert de allernieuwste manier om verbonden te blijven met jouw Papendrecht: de RTV Papendrecht app! Die is nu beschikbaar voor Android en IOS (iPhone). Deze app biedt een boeiende en handige ervaring, speciaal ontworpen om jouw lokale nieuws, radio-uitzendingen en tv-programma’s binnen handbereik te hebben.

Nieuws onder jouw vingertoppen:
Mis nooit meer belangrijk nieuws uit Papendrecht… Met de RTV Papendrecht app ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gebeurtenissen in jouw gemeenschap. Of het nu gaat om evenementen, sport, cultuur of andere lokale zaken, onze app levert het nieuws rechtstreeks aan jou, snel en accuraat.

Luister naar eerdere uitzendingen:
Herbeleef de beste momenten van lokale radio met de mogelijkheid om eerdere uitzendingen te beluisteren. Of het nu gaat om interviews met interessante gasten, muziekshows of nieuwsanalyses, je hebt de vrijheid om op elk moment en overal te genieten van de hoogtepunten van Papendrecht FM.

Meeluisteren met de radio:
Stem af en luister live naar jouw favoriete radioprogramma’s terwijl ze worden uitgezonden. Of je nu onderweg bent, in de tuin ontspant of gewoon thuis bent, de RTV Papendrecht app brengt de lokale radio rechtstreeks naar jouw smartphone. Mis nooit meer een beat!

Live TV kijken:
Geniet van je lokale televisiezender in real-time, waar je ook bent. Of het nu gaat om het laatste nieuws, lokale evenementen of vermakelijke programma’s, de RTV Papendrecht app geeft je de mogelijkheid om live televisie te streamen op je mobiele apparaat. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er in Papendrecht gebeurt.

Altijd up-to-date:
De RTV Papendrecht app wordt regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat je altijd de nieuwste functies en content tot je beschikking hebt. We luisteren naar jouw feedback en streven ernaar om jou de best mogelijke ervaring te bieden.

Downloaden:
Downloaden is gratis en kan via de Playstore (voor Android) en via de Appstore (voor iPhone).