Extra uitzending ‘Wij houden het Hollands’ met Ronnie Tober

0
165
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Aankomende woensdag van 14.00 tot 16.00 uur is er een speciale uitzending van Wij houden het Hollands, die in overal in de Drechtsteden te beluisteren is via de lokale omroepen.

De uitzending staat natuurlijk in het teken van de Nederlandstalige artiesten en wij ontvangen in het eerste uur Ronnie Tober en Belinda Kinnaer en in het tweede uur komt Sieneke naar de studio in Papendrecht.

Ze komen natuurlijk allen praten over hun nieuwe single en we zelfs hebben de primeur van de track van Ronnie Tober. Ook het bezoek van Sieneke heeft een aparte dimensie, omdat ze eigenlijk bij ons is ontdekt, maar daar vertellen we woensdag natuurlijk alles over in de uitzending.

Het programma waar de Nederlandstalige sterren altijd stralen Wij houden het Hollands is ook iedere zondag live te beluisteren van 12.00 tot 14.00 uur in de Drechtsteden via Papendrecht FM 105 MHz, ATOS Radio 106.1 MHz, Radio Ridderkerk 105.7 MHz en Merweradio 105.4 MHz.