Veel plezier bij schoolvoetbal VV Papendrecht

0
137

PAPENDRECHT – Op dinsdag 30 april was het weer zover: het jaarlijkse schoolvoetbal op de velden van Voetbalvereniging Papendrecht. Maar liefst 73 teams hadden zich opgegeven die waren verdeeld over 5 poules. Om 8:30 uur waren het de groepen 3 en 4 (Poule B) die als eerste van start mochten.

Om 9:30 begonnen de kinderen van groep 1 en 2 ( Poule A) aan hun toernooi. De grote winnaars bij groep 1 en 2 waren de kleuters van De Viermaster A3. In een spannende finale wisten ze met 2-1 te winnen van KC Oranje-Nassau A1. De troostfinale ging tussen IKC de Wielen A1 en KC Prins Constantijn A2. De laatste wist de derde plaats te veroveren. Poule B werd gewonnen door OBS Anne Frank B2. Plek 2 was voor OBS ’t Kofschip B1. CKC Prins Floris B1 werd 3e.

Poule C met spelers uit groep 5 en 6 was in de middag aan de beurt. Deze had de meeste teams. De kruisfinales waren daarom pas om 17:00 uur. De Leilinde C1 werd winnaar door in de finale OBS ’t Kofschip C2 met maar liefst 7-0 te verslaan. De troostfinale om de 3e en 4e plaats was een stuk spannender maar uiteindelijk was het OBS ’t Kofschip C1 dat IKC Beatrix C3 met 3-2 wist te kloppen.

De groepen 7 en 8 speelden in Poule D en wisten er ook een spannende finale van te maken. Nadat de reguliere wedstrijd in 1-1 was geëindigd, dienden strafschoppen genomen te worden. CKC Prins Floris D2 was hierin de gelukkigste en mocht de wisselbeker in ontvangst nemen. OBS ’t Kofschip D2 werd 2e, OBS de Knotwilg D1 3e en de 4e plek was voor De Leilinde D1. Poule E werd gevormd door twee meisjesteams. IKC de Wielen bleek te sterk te zijn voor OBS ’t Kofschip.

Om 18:00 uur zat alles er weer op en was alles zo goed als opgeruimd en met dank aan alle vrijwilligers.