Wmo adviesraad wil uw mening weten

0
502

PAPENDRECHT – De Wmo (wet maatschappelijke ondersteuning) adviesraad van de gemeente Papendrecht heeft een “luisterend oor” op woensdag avond 22 mei van 19.00 tot 21.00 uur in de bibliotheek op de Markt.

Vergrijzing, woningnood, armoede, eenzaamheid, personeelstekorten in zorg en onderwijs, zijn onder meer zaken waarmee we te maken hebben en als we niets doen, zal dat niet verbeteren. Welke verantwoordelijkheid heeft de (lokale) overheid hierin ? En is dat te betalen ? Wat kun je als inwoner bijdragen of zelf doen? Kunnen we door beter samen te werken als overheid en inwoner problemen voorkomen of dingen efficiënter regelen ?

We streven naar een gezond, veilig, sterk, sociaal en inclusief Papendrecht. Hoe kunnen we dat met elkaar bereiken?

De WMO adviesraad Papendrecht vertegenwoordigt inwoners van Papendrecht en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan Burgemeester en Wethouders. Om goed te kunnen adviseren is het belangrijk dat de adviesraad uw mening en ideeën kent.

De bedoeling van de avond is om met elkaar in gesprek te gaan over zaken die u bezighouden wat betreft de bovengenoemde thema’s . Met een positieve instelling nadenken over creatieve oplossingen. En dat gebeurt in een open en gemoedelijke sfeer. De WMO adviesraad leden luisteren vooral.