Nieuw theaterprogramma Theater De Willem staat online

0
325

PAPENDRECHT – Theater De Willem heeft maandag het theaterprogramma voor seizoen 2024-2025 gepresenteerd. Volgens het theater wordt het een seizoen “boordevol magie met meer dan honderd recepten voor een gezonder leven”. Op de website www.theaterdewillem.nl staat nu het programma. Men kan ook een brochure ophalen.

Onder de grote namen die komend seizoen langskomen, zijn Plien & Bianca, Pieter Derks, en Veldhuis & Kemper. In het genre toneel is er De Aanslag, ’t Hoge Nest en het ontroerende Annet. Ook staan er concerten op het programma, zoals Starman, The Dutch Eagles en Bee Gees Forever, en familievoorstellingen zoals Kruimeltje, De Grote Slijmmusical en De Gorgels.

Kaarten reserveren voor seizoen 2024-2025
Vrienden van het theater kunnen tot 20 mei met voorrang kaarten reserveren. Vanaf 20 mei, 10.00 uur, kan het grote publiek kaarten reserveren voor het nieuwe theaterseizoen. Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen zijn uitsluitend te reserveren via de website www.theaterdewillem.nl of via het bestelformulier.