Wijkvereniging De Kooy organiseert creatieve workshops

0
67
Foto: Pixabay

PAPENDRECHT – Wijkvereniging de Kooy organiseert creatieve workshops, die plaatsvinden in Wijkgebouw de Kooyker aan Pieter Zeemanlaan 37a op de maandagmiddagen van 13, 20 en 27 mei van 14.00 tot 16.00 uur.

Belangstellenden kunnen op deze middagen deelnemen aan de workshop ‘Boetseren met zoutdeeg’.

Ellen van Creatieve Praktijk le Comte begeleidt deze workshops. Ze geeft uitleg over de technieken en helpt met de uitvoering daarvan. Iedere maand gaat ze aan de slag met een ander soort workshop, waarbij men iedere week verder kan gaan met zijn eigen project. Zo krijg iedereen de tijd om de technieken te leren en het project in eigen tempo af te maken.

Voor deelname aan een workshop wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 7,50 per maand. Bij sommige workshops heb je een voorwerp nodig. Heb je zelf geen voorwerp, dan is dit tegen een kleine meerprijs te bestellen.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor enthousiaste creatievellingen. De middagen beginnen met een koffie- en theemoment om 13.45 uur, waarna de workshop van start gaat. Koffie en thee zijn tegen betaling verkrijgbaar aan de bar.

Aanmelden voor de workshop kan door contact op te nemen met Martha Bergmans: martha.bergmans@gmail.com
of: wijkvereniging.dekooy@gmail.com