Lepeltje Lepeltje terug in het Weizigtpark

0
146
Foto: RTV Dordrecht

DORDRECHT – Lepeltje Lepeltje is donderdag gestart. Het culinaire festival is dit jaar terug in het gerenoveerde Weizigtpark in Dordrecht, na een eenmalig uitstapje naar het Wantijpark. Vanaf Hemelvaartsdag is het festival vier dagen lang te bezoeken.

Naast een heerlijk hapje, kunnen bezoekers ook ‘speurend en struinend’ genieten van de markt, verschillende soorten muziek, of een film in de pop-upbioscoop. Aan de kleinsten is ook gedacht. Zij kunnen hun energie kwijt op de speelplaats.

Het Weizigtpark biedt dit jaar plek voor meer foodtrucks dan de jaren ervoor en er zitten ook weer Dordtse begrippen bij: pizzeria Osteria en Vissers Poffertjes vertegenwoordigen de stad. Maar er is genoeg keuze. “We houden rekening met wat mensen lekker vinden en er is voor elk wat wils, maar je kunt ook zeker ouderwets een patatje halen”, zegt Thomas Boele van de organisatie.

Lepeltje Lepeltje is gratis te bezoeken van 9 t/m 12 mei, terug op de plaats waar het in 2016 begon. Bekijk hier alvast een voorproefje van de opzet van het terrein.

Dit is een artikel van Ylva Verbeek.