14 juni: Benefietconcert met ZA-EL Gospel Choir en Channah Hewitt

0
84
Foto: Willem Jan de Bruin

PAPENDRECHT – Op vrijdagavond 14 juni vindt een benefietconcert plaats voor Children Asking. Verschillende artiesten werken mee: ZA-EL Gospel Choir onder leiding van gospellegende Elvis E én Channah Hewitt.

ZA-EL Gospel Choir
ZA-EL Gospel Choir is een professioneel gospelkoor van zanger, dirigent, music director én producer Elvis E. De groep bestaat uit een variërend gezelschap professionele zangers. ZA-EL Gospel Choir weet haar muziek over te brengen op een unieke manier. Zaël betekent in het Hebreeuws ‘geschenk van God’. De groep deelde haar muziek op hoogstaande podia, zoals het 5 mei-concert op de Amstel en tv-programma’s op NPO, SBS6 en Hour of Power.

Channah Hewitt
Ook actrice en zangeres Channah Hewitt zal een optreden verzorgen. Channah Hewitt heeft al op verschillende grote podium gestaan en is o.a. bekend van The Voice en van musical The Lion King waar ze de rol van Nada vertolkte. Daarnaast is ze ambassadeur van Children Asking.

Help een kindslaaf naar school
De opbrengst van het benefietconcert is voor Children Asking, een christelijke organisatie die wereldwijd kansarme kinderen helpt aan goed onderwijs. Tijdens de avond wordt er een collecte gehouden waarmee men met elkaar één of meerdere Pakistaanse gezinnen wil vrijkopen die gedwongen als slaven in steenfabrieken werken.

Afscheid oprichter Eric Visser
Op 14 juni nemen we daarnaast afscheid van Eric Visser in zijn rol als voorzitter. Samen met zijn vrouw Dominique heeft hij het werk van Children Asking opgericht en zich vele jaren met hart en ziel ingezet voor kansarme kinderen. Eric zal als ambassadeur en adviseur verbonden blijven aan het werk van Children Asking.

Praktische informatie
Het benefietconcert wordt gehouden in de Vrije Baptistengemeente, Poldermolen 7. Vanaf 19.30 gaat de zaal open, om 20.00 start het concert. Tickets kosten 17,50 euro per stuk, exclusief 2,50 euro reserveringskosten en inclusief een koffie- of theeconsumptie. Reserveren kan via Events for Christ: klik hier..

Er zijn geen tickets aan de deur verkrijgbaar.