Nieuwe cursus ‘Balans in zorg’ voor mantelzorgers

0
43

REGIO – MEE Mantelzorg presenteert een nieuwe cursus voor mantelzorgers die het een uitdaging vinden om de balans te vinden in zorgen voor jezelf én de ander. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De vernieuwde cursus ‘Balans in Zorg’ helpt daarbij. Deze cursus start op maandag 27 mei in Dordrecht.

Tijdens de cursus leer je inzicht krijgen in je rol als mantelzorger, beter inschatten wat je wel en niet kunt. Men gaat aan de slag met minder piekeren, omgaan met schuldgevoelens, hulp en steun vragen. Je leert invloed uitoefenen op je situatie en een betere balans te houden of vinden.

Informatie en aanmelden
De cursus wordt van 13.30-15.30 uur gegeven op maandag 27 mei, 3, 10, 17, 24 juni, 1 juli en de terugkombijeenkomst is op 7 oktober 2024. Deelname is 15 euro (voor je eigen cursusmap) en de bijeenkomsten zijn bij MEE Mantelzorg (Johan de Wittstraat 40A, 3311 KJ, Dordrecht).

Voordat je deelneemt, worden tijdens een (telefonische) intake de wederzijdse verwachtingen besproken. Aanmelden kan tot 20 mei via MEE Mantelzorg: telefoon: 078 206 32 02 of via info@meemantelzorg.nl