Papendrecht beleeft 51e Avondvierdaagse

0
346
Archieffoto: Jaap Romijn

PAPENDRECHT – De 51ste Avondvierdaagse van Papendrecht vindt dit jaar plaats van maandag 3 t/m donderdag 6 juni.

Start en finish zijn op het Marktplein. De 10 km kan vanaf 18.00 uur starten en de 5 km start vanaf 18.30 uur. Inschrijven kan op de eerste avond bij de starttent. Er is ook een voor-inschrijfavond op donderdag 23 mei en dinsdag 28 mei van 19.00-20.00 uur in SV de Zonnebloem aan de Lisbloemstraat. Het inschrijfgeld is nog steeds 5 euro.

Elke avond is er muziek op het Marktplein en op donderdag vindt de feestelijke afsluiting plaats met de bloemenhulde vanaf de Randweg. Vier muziekgroepen zullen de wandelaars naar de finish begeleiden.

De organisatoren kunnen altijd extra handjes gebruiken bijv. met het opbouwen. Wie vrijwilliger wil worden, kan een mail sturen naar avondvierdaagsepapendrecht@gmail.com.