Zwangere vrouw zwaargewond nadat ze met kinderen in bakfiets in sloot rijdt

0
348
Archieffoto Corrado Francke

BRANDWIJK – Een zwangere vrouw uit Brandwijk, gemeente Molenlanden, is donderdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeluk met een bakfiets. Dat melden lokale media. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. De vrouw is met twee kinderen die in de bak zaten in het water van een sloot geëindigd op de Kerkweg.

Vermoedelijk is de vrouw met haar hoofd op het asfalt terecht gekomen. Ze is wel zelf uit het water gekomen met haar kinderen. Een traumahelikopter is naast meerdere ambulances ook ter plaatse geweest. Uiteindelijk is de vrouw in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. De kinderen zijn wel nagekeken door het ambulancepersoneel, maar zijn niet ernstig gewond geraakt.

Agenten hebben de bakfiets uit het water getrokken. Er zijn geen sporen aangetroffen die wijzen op een aanrijding met een ander voertuig.

Dit is een verhaal van onze mediapartner Rijnmond.