SGP-lijsttrekker Bert-Jan Ruissen bezoekt Drechtsteden

0
106
Bert-Jan Ruissen, foto: aangeleverd

DRECHTSTEDEN – Op maandag 3 juni komt SGP-lijsttrekker Bert-Jan Ruissen naar de Drechtsteden. ’s Middags brengt hij een bezoek aan Sliedrecht en Dordrecht. Het werkbezoek staat in het teken van de PFAS-vervuiling door chemiebedrijf Chemours.

Bert-Jan Ruissen wordt bij dit bezoek vergezeld door SGP-politici uit Dordrecht, Sliedrecht en Papendrecht. Hij gaat daarbij onder andere in gesprek met omwonenden over de schade die veroorzaakt is. Bert-Jan Ruissen: ‘’De decennialange PFAS-vervuiling schaadt mens en milieu. Ik kom graag luisteren naar de persoonlijke verhalen van gedupeerden. De SGP pleit voor een algeheel verbod op schadelijke PFAS-stoffen. Ik wil mij daar in de EU sterk voor maken.’’

Openbare verkiezingsbijeenkomst
’s Avonds wordt er door de SGP-afdelingen Dordrecht, Sliedrecht en Papendrecht een openbare verkiezingsbijeenkomst gehouden. De verkiezingsavond staat onder leiding van Florian Pronk, woonachtig in Sliedrecht en jongerenkandidaat (nr. 28) voor de SGP bij de Europese verkiezingen.

De verkiezingsbijeenkomst wordt gehouden in het Driestar-Wartburg College, locatie Marnix, Prof. Waterinklaan 41, Dordrecht. De avond begint om 19.30 uur.