Graag uw mening op woensdag 22 mei

0
190
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Leden van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) Adviesraad van de gemeente Papendrecht luisteren naar belangstellenden op woensdag 22 mei van 19:00 tot 21:00 uur in de bibliotheek op de Markt. Vergrijzing, woningnood, armoede, eenzaamheid, personeelstekorten in zorg en onderwijs zijn onder andere zaken waarmee men te maken heeft en als er niks aan gedaan wordt, zal dat niet verbeteren.

Welke verantwoordelijkheid heeft de (lokale) overheid hierin ? En is dat te betalen ? Wat kan je als inwoner bijdragen of zelf doen? Kan men door beter samen te werken als overheid en inwoner problemen voorkomen of dingen efficiënter regelen? Het streven is naar een gezond, veilig, sterk, sociaal en inclusief Papendrecht. Hoe is dat te bereiken?

De WMO adviesraad Papendrecht vertegenwoordigt inwoners van Papendrecht en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan B&W (Burgemeester en Wethouders). Om goed te kunnen adviseren is het belangrijk dat de leden uw mening en ideeën kennen.

De bedoeling van de avond is om met elkaar in gesprek te gaan over zaken die men bezighoudt ten aanzien van de bovengenoemde thema’s . Met een positieve instelling nadenken over creatieve oplossingen. En dat in een open en gemoedelijke sfeer. De WMO adviesraad leden luisteren vooral naar de belangstellenden.