SamenSterk: bijeenkomst ‘De Kracht van Schrijven’

0
108

DRECHTSTEDEN – Ouders uit de Drechtsteden met een kind met psychische kwetsbaarheid zijn van harte welkom bij de (gratis) bijeenkomst van SamenSterk op woensdag 5 juni van 9.30 tot 11.30 uur in De Spil, Stellingmolen 184 in Papendrecht. Thema deze keer is De Kracht van Schrijven.

Als moeder van een bijzonder kind herken je het vast: je hoofd zit vol, je bent altijd bezig, en soms verlies je het overzicht. Je vriendinnen zijn lief maar begrijpen je situatie niet helemaal. Je zus heb je twee dagen geleden al gesproken en die wil je liever niet alweer bellen. Er is een andere manier om rust en helderheid in je hoofd te brengen.

In deze workshop leer je een speciale schrijftechniek die je helpt om meer rust en orde in je gedachten te brengen. Ontdek samen met Alice jouw nieuwe beste vriendin op papier: de Morning Pages.”

Deelname is gratis. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar samensterk@ouderszhz.nl.