Wielerronde van Papendrecht 2024: aanmelden kan nog

0
147

PAPENDRECHT – Na een zonnige en succesvolle 68e editie van 2023 organiseert het Wielercomité Papendrecht opnieuw de lokale wielerronde. Deze wordt verreden op zaterdag 1 juni.

Op dit moment hebben zich al meer dan 70 renners en rensters ingeschreven om hierbij aanwezig te zijn. De wedstrijd wordt ook nu verreden in mooie categorieën. Ook dit jaar staan er verschillende succesvolle renners en rensters uit Papendrecht aan de start in de Constantijn Huygenslaan.

Naast het wielrennen vindt ook de hardloopwedstrijd (4 mijl van Papendrecht) plaats, die toegankelijk is voor iedereen. Naast het recreatieve karakter van de hardloopwedstrijd bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om het parcoursrecord van Roy Hoornweg aan te vallen.

Voor zowel het hardlopen als het wielrennen is het nog mogelijk om mee te doen, renners kunnen
zich aanmelden via de website van de KNWU en lopers kunnen zich aanmelden via de website rondevanpapendrecht.nl.