Brandweerwagen rijdt zich klem in tunnel

0
199
Foto: Google Streetview

DORDRECHT – Een wagen van de brandweer heeft zich vanmorgen klemgereden in een viaduct aan de Dubbeldamseweg Zuid in Dordrecht. De wagen was niet onderweg naar een urgente 112-melding. Het lijkt erop dat er alleen blik- en lakschade is.

De chauffeur van de brandweerwagen was nog niet helemaal wakker toen hij vanmorgen vertrok uit de kazerne. Hij was niet op ‘de hoogte’ van de afmetingen van zijn voertuig. Erg ver kwam hij niet, want niet lang nadat hij vertrok uit de kazerne aan het Leerpark, reed hij zich vast in het spoorviaduct aan de Dubbeldamseweg Zuid, in Dordrecht ook wel ‘de blauwe tunnel’ genoemd.

Het is overigens niet de eerste keer dat dit gebeurt. Een aantal jaar geleden reed dezelfde wagen zich in dezelfde tunnel ook klem. Dat was toen wel een andere chauffeur.