Eerste Zomeravondconcert op 31 mei

0
207
De Brutelboys, foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op vrijdagavond 31 mei vindt het eerste zomeravondconcert van 2024 plaats in de muziektent, die dit jaar 75 jaar bestaat. Het thema van dit concert is ‘Kun je nog zingen? ‘.

Aan dit concert wordt meegewerkt door: De Brutelboys, Shantykoor Landvast en Gezelligheidskoor De Klinkers Alle koren brengen hun eigen repertoire, dat een heel hoog meezinggehalte heeft. De avond wordt besloten met een gezamenlijke finale.

In de Koek-en-zopie tent worden koffie, thee, limonade en (licht)alcoholische drankjes verkocht, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Dorpsbehoud. Er wordt gewerkt met muntjes én er kan ook met pin worden betaald. Er is een (beperkt) aantal zitplaatsen. Ook zijn er Dixi’s aanwezig.

De Muziektent bevindt zich aan de Kazernestraat in Papendrecht. Het concert duurt van 19.30 tot 23.00 uur. De organisatie is in handen van Stichting Dorpsbehoud Papendrecht.

Het tweede concert wordt gehouden op vrijdagavond 30 augustus m.m.v. The Amazing Stroopwafels en de Ertepeller Countrydancers.