Opnieuw ‘Samen koken, samen eten’

0
248
Kookworkshop De Wielen

PAPENDRECHT – De gemeente Papendrecht organiseert opnieuw ‘Samen koken, samen eten’. Onder begeleiding maken de deelnemers samen een lekkere, gezonde maaltijd.

Het geeft niet als je niet (goed) kunt koken, want ook de tafel moet gedekt worden. Het draait vooral om gezelligheid. Een van de deelnemers zegt erover: “Samen koken vind ik super. Het is een leuke, laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Terwijl je groenten aan het snijden bent, maak je heel gemakkelijk een praatje met de anderen. En je leert ook nog eens lekkere nieuwe recepten en kooktechnieken!”

Samen koken, samen eten is op twee locaties in Papendrecht:
-op woensdag 5 juni kun je terecht in basisschool IKC De Wielen;
-op donderdag 13 juni in SBO De Kameleon.

Praktische informatie
Op beide locaties starten men om 17.00 uur met koken en schuiven de deelnemers rond 18.00 uur aan tafel. De kosten zijn 5 euro per persoon en men kan contant betalen bij binnenkomst. Aanmelden kan via idee@papendrecht.nl.

Foto: aangeleverd