112-Nieuws: aanhoudingen in Papendrecht en Dordrecht

0
422

PAPENDRECHT – De politie in Papendrecht heeft zaterdag bij twee verschillende incidenten een persoon aangehouden. De eerste aanhouding vond plaats nadat iemand in de Oostpolder mensen had bedreigd. Een uur later was het weer raak, toen een ruit was vernield bij een appartement aan de Vondellaan.

Rond 02:20 uur loste de politie in Dordrecht een waarschuwingsschot gelost. Aan de Burgemeester de Raadtsingel werd een 34-jarige man aangehouden op het mogelijk vertonen van een vuurwapen aan de Korte Kalkhaven. Uiteindelijk bleek het te gaan om een aansteker.

Volgens de politie was de aansteker niet van een echt wapen te onderscheiden. Agenten ter plaatse waren tijdens de aanhouding genoodzaakt om een waarschuwingsschot te lossen, omdat de man geen gehoor gaf aan hun aanwijzingen.

Bronnen: Papendrecht.net en Rijnmond.