Cees Baars is Voetballer van het Jaar bij vv Papendrecht

0
288
Cees Baars

PAPENDRECHT – Verdediger Cees Baars is verkozen tot Voetballer van het jaar bij vv Papendrecht. Dit gebeurde na afloop van de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het Slobbengors.

Op kampioen XerxesDZB na had Papendrecht de minste gepasseerde verdediging en het is dan ook logisch dat de top 3 bestond uit spelers die in het hart van de defensie actief zijn. Uiteindelijk bleek Cees Baars de beste voetballer van het seizoen 2023-2024 te zijn, op enige afstand gevolgd door Roy Rijntjes en Jillroy Ruiz.

Het is voor Cees Baars de tweede keer dat hij is uitgeroepen tot Speler van het Jaar. In het seizoen 2021-2022 was hij ook de winnaar van de Gouden Schoen. De trofee zal voorafgaand aan de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen uitgereikt worden door voorzitter Hans Jonker.