Kiss the Frog speelt in najaar in theater de Willem

0
303
Kiss the Frog, foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – De band Kiss the Frog bestaat dit jaar in september vijf jaar. Naar aanleiding van een succesvol tribute concert (begin 2019) van de band the Frog (uit de 80’ies) besloten vier oud Frog-leden (Age Kat, Christine Punselie, Inge Bonthond en Marcellino Vishnudatt) en vijf Frog-lovers ( waaronder de Papendrechters Eelco en Frank de Boer (respectievelijk drums en zang) om door te gaan als Kiss the Frog.

Sindsdien speelt de band (als voortzetting van the Frog) weer regelmatig in het hele land (en met succes). The Frog heeft nog steeds veel fans die vaak alle Frog-classics zoals We Got Love, Two Together, Chrissie, Try, Confusion, I Wonder Why en Feel So Sad met veel beleving meezingen

Een concert van Kiss the Frog is dan ook een waar feest van herkenning voor alle Frog-fans en diegenen die van funk, soul en groove muziek (uit de 80’ies) houden.

Kiss the Frog viert haar verjaardag met een heus verjaardagsfeest op zaterdag 21 september in theater de Willem in Papendrecht. Precies vijf jaar geleden was het eerste optreden onder de naam Kiss the Frog in de Willem en nu zijn ze er terug.

Tickets voor deze Frog-celebration zijn te verkrijgen via www.theaterdewillem.nl. Meer info over Kiss the Frog: www.facebook.com/kissthefrogband