Tweede editie van PellerPop Festival

0
356

PAPENDRECHT – Zaterdag 22 juni vindt van 17:00 tot 23:00 de tweede editie van PellerPop plaats, een festival georganiseerd door Suppord (het jeugd en jongerenwerk) met behulp van diverse jongeren.

PellerPop is een lokaal jongerenfestival voor jongeren in Papendrecht. Onder andere ADF Samski, Kleine John & Chavanté, Siggy & D1ns en diverse lokale artiesten zullen deze avond op het podium staan. Het festival vindt plaats in het Vondelpark en tickets zijn verkrijgbaar voor € 5,- via de website van Pellerpop.

Verantwoordelijk wethouder Jaco van Erk is enthousiast over het festival. Hij is blij dat er weer een mooi evenement voor jongeren in Papendrecht is en hoopt vooral dat zoveel mogelijk jongeren van deze dag zullen genieten. Ook vindt hij het fijn dat Stichting Leergeld bij dit initiatief betrokken is. Op deze manier blijft het festival voor zoveel mogelijk jongeren laagdrempelig en toegankelijk.

Houd vooral de website en de socials van PellerPop in de gaten voor updates en zorg ervoor dat je zo snel mogelijk een kaartje hebt. Voor vragen of meer informatie kan er contact opgenomen worden met Suppord – info@suppord.nl.