Man valt met motor in Kuipershaven in Dordrecht

0
307

DORDRECHT – Een man is met motor en al in het water van de Kuipershaven in Dordrecht gevallen. Dat gebeurde dinsdagochtend. Hij is daarbij niet gewond geraakt. Het voertuig zakte volledig naar de bodem.

Tijdens het neerzetten van de motor verloor de man zijn evenwicht. Hij raakte daardoor met motor en al van wal en viel het koude water in. Rond 10.50 uur kwam bij de hulpdiensten de melding van het ongeval binnen. Eenmaal aangekomen bleek de man ongedeerd, en waren het voornamelijk zijn kleren en zijn motorfiets die het moesten ontgelden.

Een bergingsbedrijf kwam rond 12.30 uur ter plaatse om het voertuig uit het water te halen. Dit bleek echter lastiger dan vooraf gedacht. Het bedrijf is er nog uren mee bezig geweest.

Dit is een artikel van Joram Niese.