Zes nieuwe selectiespelers voor VV Papendrecht

0
1447

PAPENDRECHT – De afgelopen weken hebben voorzitter Hans Jonker en Technisch Coördinator Bert Duthler een 6-tal nieuwe selectiespelers officieel verwelkomd in de bestuurskamer van VV Papendrecht. Hierbij worden ze voorgesteld, te beginnen met drie voetballers die vanaf de winterstop zijn overgekomen van Drechtstreek. Dit is vanwege het terugtrekken van Drechtsteek 2 aan het begin van het seizoen. Ze hebben een bijzondere dispensatie gekregen van de KNVB om vanaf januari alleen voor Papendrecht 2 uit te komen.

Roger Dupuis
Roger is 25 jaar en heeft naast zijn recente verleden bij Drechtstreek al eerder een aantal jaren deel uitgemaakt van de eerste selectie van VV Papendrecht. Als controlerende middenvelder heeft hij bijna alles gespeeld, terwijl hij ook uitstekend in het centrum van de verdediging uit de voeten kan.

Mart Wielaard
Mart is eveneens 25 jaar en heeft tot voor kort zijn gehele voetbalcarrière doorgebracht bij de blauw-witten. Als offensieve, technisch vaardige, rechtsback heeft ook hij de afgelopen periode vrijwel alles gespeeld in het team van trainer Laurens Gerlich.

Frank Versteeg
Ook Frank heeft een heel voetballeven bij Drechtstreek gespeeld. Door een hardnekkige blessure heeft hij het afgelopen half jaar jammer genoeg niet kunnen uitkomen in competitieverband. Frank (24) is een linksbenige verdediger waarvan wij veel plezier hopen te gaan krijgen in het nieuwe seizoen.

Levy Gerlich
De 23-jarige zoon van tweede-elftaltrainer Laurens heeft in zijn jeugd gespeeld voor Groot-Ammers. Na verhuizing naar Rotterdam ging hij spelen voor Ommoord en vanwege studieverplichtingen de laatste paar jaar in een vriendenteam. Levy wil het voetbal weer serieuzer oppakken en door middel van het meetrainen bij Papendrecht 2 heeft hij aangetoond over de nodige kwaliteiten te beschikken. Zijn voorkeur ligt bij een positie op het middenveld.

Andy van Westering
Andy is 21 jaar, woonachtig in Barendrecht en heeft de hele jeugdopleiding van Barendrecht doorlopen. Momenteel speelt hij in het sterke O23-team van Barendrecht. Hij is een multifunctionele verdediger die zowel op de beide backposities als in het centrum uit de voeten kan.

Urgill Dalen
Zijn jongste jeugdjaren bracht Urgill (22) door bij Feyenoord waarna er achtereenvolgens bij Alexandria’66 en Sparta een vervolg werd gegeven aan zijn jeugdopleiding. Bij Spartaan‘20 tenslotte maakte hij deel uit van het O-21-team en de A-selectie. Urgill is een centrale verdediger en voelt zich eveneens prettig bij een rol als controlerende middenvelder.