Stop PFAS in Studio De Witt

0
123

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Verschillende mensen zijn zaterdag te gast in radioprogramma Studio De Witt. Daarin vertellen zij over de STOP PFAS protestmars, die op zaterdag 15 juni op de planning staat en van het centrum naar Chemours loopt.

Zij vormen het hoofdonderwerp in het radioprogramma, dat tussen 9.00 uur en 12.00 uur te beluisteren is op Papendrecht FM.

In het actualiteitenuur zijn er verschillende onderwerpen. Zo wordt in Dubbeldam de rommelmarkt Rommeldam gehouden. Ook worden de mogelijke vergunning voor een windmolen op Krabbegors, de stand van zaken bij FC Dordrecht en een prijs voor de Dordtse Reddingsbrigade besproken.

Na het hoofdonderwerp krijgen de Dordtse politici ruim baan in ‘De Politieke Stamtafel’. Hierin gaat het over de huisvestingsverordening, de cultuurnota en de wens van de Dordtse VVD om PFAS in en om de stad met hulp van hennep uit de bodem te halen.

Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 9 en 12 uur op Papendrecht FM 105 en Drechtstad FM 97.5. Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio 106.1.