Bekijk hier een uitgebreide reportage van Dordt in Stoom 2024

0
91
Foto: René Kamps

DORDRECHT – Ook tijdens deze editie van Dordt in Stoom was er weer van alles te zien en te beleven. Je kon een ritje maken in de stoomtrein, met een oude brandweerspuit aan de haal en stoomboten bewonderen. Maar ook een hal vol met modeltreinen en allerlei ouderwetse werktuigen. Maar ook een hal vol met modeltreinen en allerlei ouderwetse werktuigen.

Vrijdagavond vanaf 18.00 uur ziet u, na het nieuws, een uitgebreide terugblik over het Dordtse evenement op RTV Dordrecht. Een aanrader voor iedereen die houdt van stoomtreinen, stoomboten of historie. De special is ook te bekijken op ons YouTube-kanaal: kijken dus!

Bekijk hier de Dordt in Stoom special.

Dit is een bericht van onze mediapartner RTV Dordrecht.