PAPENDRECHT – Vanaf 2 juni loopt al weer de vijfde uitzending van onze succesvolle talkshow ‘Appeltaart of Boterkoek; Wim de Leur in gesprek met ….’. Dit keer is Sandra Verdoorn te gast, een geboren en getogen Papendrechtse.

De vorige uitzending stond Martin van Waardenberg centraal; een uitzending die door duizenden kijkers is gezien. Direct op TV-Papendrecht of via YouTube, waar die uitzending trouwens nog steeds te bekijken valt.

Sandra treedt iets minder op de voorgrond, maar is evengoed enorm actief in de Papendrechtse samenleving. Ze is niet alleen politiek heel betrokken, maar is als vrijwilligster ook al jaren aan de slag voor het Oranje Comité en het 4-mei Comité.

Heel open spreekt ze over haar principes als werkende moeder, waarbij wel duidelijk wordt dat ze er niet tegenop ziet om tegen de stroom in te roeien. Kortom, opnieuw een uitzending die je op je gemak op je moet laten inwerken.

Zoals steeds draait de show de eerste twee volle weken van de maand. In dit geval dus van 2 t/m 16 juni. In die twee weken elke dag op ieder oneven uur.