Natuurwandeling in het Alblasserbos bij Papendrecht

0
261
Foto: Hans Hulswit

PAPENDRECHT – Wil je de natuur en de natuurwaarde van het Alblasserbos onder leiding van ervaren gidsen beter leren kennen? Zodat je er tijdens de volgende wandeling in het bos met andere ogen naar kijkt? Het Alblasserbos is ongeveer 40 jaar oud, dus voor een bos nog jong, maar toch zijn de bomen inmiddels zo groot dat je echt wel van een bos kunt spreken. Tijdens de wandeling wordt er gelet op alles wat de natuur te bieden heeft: zoals planten, vogels, insecten.

Zaterdag 15 juni organiseert de Natuur- en Vogelwacht Alblasserwaard (NVWA) een natuurwandeling in kleine groepen, onder leiding van gidsen. De wandeling duur ongeveer twee uur en start om 13:00 uur, vanuit het Streeknatuurcentrum aan de Matenaweg 1 3356 LS in Papendrecht.

Aanmelden is verplicht, in verband met de groepsgrootte. Er kunnen maximaal 36 mensen meedoen.
Aanmelden kan via aanmelden@nvwa.eu onder vermelding van: Natuurwandeling 15-06-2024, je naam en het aantal personen.