Papendrecht MO17-1 tweede op eindtoernooi

0
101
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Na uitgebreide voorbereidingen vond op zaterdagmiddag 8 juni op sportpark Slobbengors een eindtoernooi plaats voor meisjes onder de 17 jaar. Op het toernooi met louter sterke ploegen uit de regio nam Papendrecht MO17-1 het op tegen vier Rotterdamse teams en een team uit Gouda.

Verdeeld over drie velden werden in totaal 15 wedstrijden gespeeld van elk een half uur. Ieder elftal speelde 5 keer. Na afloop van het voetballen verzorgde Helma Bouter namens de organisatie de prijsuitreiking. Zij is coördinator van de meidenafdeling van Voetbalvereniging Papendrecht. De Papendrechtse meiden hebben het met plek 2 prima gedaan. VOC MO17-1 was echter de duidelijke en terechte winnaar door alle wedstrijden zegevierend af te sluiten.