Gepreksavond over ‘opvoeden’

0
54

PAPENDRECHT – Jannie Nomen en Art Groenenboom organiseren maandelijks een gespreksavond over uiteenlopende onderwerpen in de bibliotheek. Op woensdag 19 juni gaat deze avond over het thema ‘opvoeden’.

We zijn allemaal opgevoed en velen gaan opvoeden of doen dat nu. En toch blijft er altijd die twijfel. Heb ik het goed gedaan? Waarom luisteren mijn kinderen niet? “Ik ga het anders doen dan mijn ouders.”! Je kunt er boeken over lezen. Professionals hebben allerlei adviezen. Je kunt cursussen volgen. En toch…

Misschien vind je het wel eens prettig om te praten met anderen over opvoeden, niet met professionals, maar gewoon laagdrempelig met andere mensen. De herkenning dat je er niet alleen mee worstelt, is soms ook al geweldig. Gewoon een luisterend oor en een vrijblijvend gesprek. Iedereen is welkom.

De avond vindt plaats op woensdag 19 juni van 19.30 tot 21.00 uur in de bibliotheek aan Markt 22.