Veel wisselingen bij VV Papendrecht

0
742
Vertrekkende stafleden, foto aangeleverd

Nu de overschrijvingsperiode voor selectiespelers voorbij is, kan worden vastgesteld dat er bij VV Papendrecht veel wisselingen zullen plaatsvinden bij spelers en staf. Zes eerste-elftalspelers verlaten de club. Daar staat de komst van negen spelers tegenover.

Komende spelers
Urgill Dalen en David Hartog (Spartaan’20), Levy Gerlich (Ommoord), Andy van Westering (Barendrecht), Brent van der Hilst (VVGZ), Timo Kurpershoek (Hardinxveld), Ties van Aggelen (IFC), Roger Dupuis en Mart Wielaard (Drechtstreek).

Vertrekkende spelers
Jillroy Ruiz en Justin Beemsterboer (Sparta AV), Job van der Werff (ASWH), Roy Rijntjes (Parkhout), Donovan Stewart (Hermes DVS) en Cerezo Drenthe (onbekend).

De technische staf van Papendrecht 1 vertrekt na 6 jaar. Hoofdtrainer Johan Sturrus gaat naar NSVV. Zijn assistent Richard Nardten stopt na een langdurig trainerschap bij zowel de jeugd als bij A-selectie maar blijft de club minimaal als supporter steunen. Teammanager Marc de Groen stopt eveneens en ook hij zal de komende jaren nog hopelijk veel bij de club betrokken zijn. Van deze heren, alsmede van de vertrekkende spelers, werd recentelijk op een passende en vooral hartelijke wijze afscheid genomen.

Zoals bekend wordt Driss El Akchaoui, laatst werkzaam bij Meeuwenplaat, de nieuwe hoofdtrainer, terwijl John den Dunnen zijn assistentschap bij SC Feyenoord verruilt voor dezelfde functie bij VV Papendrecht.