Excelsior organiseert voor derde keer Muziekfeest Op Het Plein

0
113
Beeld van de editie 2022.

Voor de derde keer organiseert muziekvereniging Excelsior het ‘Excelsior Muziekfeest Op Het Plein’. Dit populaire evenement belooft opnieuw een muzikale zomerse middag te worden, vol met live optredens en gezelligheid. Het feest vindt plaats op het plein voor het verenigingsgebouw van Excelsior aan de Rembrandtlaan 206 en is gratis toegankelijk voor iedereen.

Optredens en Muziek
Het ‘Excelsior Muziekfeest Op Het Plein’ vindt dit jaar plaats op zaterdag 6 juli. De festiviteiten beginnen om 14:30 uur met een optreden van het Groot Orkest van Excelsior. Vervolgens kunnen de bezoekers genieten van non-stop muziek van de diverse groepen en orkesten die de vereniging rijk is. Van slagwerkgroepen tot het koor en orkesten, het programma biedt voor elk wat wils. De volledige line-up is te bekijken op de website van Excelsior Papendrecht: www.excelsiorpapendrecht.nl/agenda.

Eten en Drinken
Bij een feest horen natuurlijk ook eten en drinken. Tussen 14:30 en 16:00 uur zorgt Patatpret.nl voor vers gebakken frietjes. Daarnaast is de bar geopend en zijn er diverse drankjes verkrijgbaar om de dorst te lessen.

Lokale Verbondenheid
Excelsior heeft met dit evenement de intentie om de lokale gemeenschap samen te brengen en de liefde voor muziek te delen. Het evenement biedt een platform voor de talenten van Excelsior om zich te presenteren aan het publiek en draagt bij aan de levendigheid en cohesie binnen Papendrecht.