IJsbaan keert terug op de Markt

0
554
De ijsbaan zoals hij in het verleden op de Markt stond.

De winterse ijsbaan keer terug op het Marktplein. Het is een nieuw initiatief van een aantal Papendrechtse ondernemers. Zij hebben samen de stichting ‘Markt Events Papendrecht’ opgericht. Dit meldt Papendrecht.net.

De laatste keer dat er een ijsbaan in Papendrecht stond, was in 2022. Dat gebeurde toen bij tennisvereniging Top. Verschillende factoren maakten dat dit geen succes werd. Daarvoor was er vele jaren lang een ijsbaan die wel op het Marktplein stond, tot vreugde van velen. Door bezuinigingen bij de gemeente kwam hier een einde aan. Het plan van de huidige initiatiefnemers staat geheel los van de twee projecten uit het verleden.

Richard Vermeij, een van deze initiatiefnemers, heeft er veel zin in. Terwijl hij nog bezig is met de horeca op Pellerpop, zegt hij: “Het moet net als vroeger een mooi evenement worden, waar hele gezinnen een leuke belevenis kunnen meemaken, compleet met horeca en veel schaatsplezier”.