Bach in Studio De Witt

0
255

Dordrecht herdenkt en viert Keti Koti. Met Sidney Breidel en Ilse Donkelaar spreekt presentator Ben Corino over de activiteiten die er gaan plaatsvinden.

Verder: dat de dakloosheid onder jongeren toeneemt is een zorgelijke ontwikkeling. In Dordrecht werd er deze week een opvangvoorziening geopend. Een interview met Timo Berkhout, locatiemanager van zorginstelling Enver schuift aan om er over te praten.

In het tweede uur staat het Bachfestival Dordrecht centraal. Jacques Malschaert praat ons bij over hoe het festival dit jaar bevalt. Verder wordt aan de Politieke Stamtafel wederom het hele derde uur gepraat over de in vorige week in de Dordtse gemeenteraad besproken Perspectiefnota 2025. Dit keer met de andere partijen uit de raad en de vraag waar straks de bezuinigingen moeten gaan vallen.

Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 9 en 12 uur op Papendrecht FM 105 en Drechtstad FM 97.5. Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio 106.1.