Storm blaast bomen om in Papendrecht

0
176
Archieffoto: Rijnmond

De storm die zaterdag over onze regio raasde, heeft ook in Papendrecht schade veroorzaakt. Het KNMI had voor deze storm code geel afgegeven. Er werd gewaarschuwd voor windstoten van 75 tot plaatselijk 90 kilometer per uur.

In Papendrecht waren het met name een aantal bomen die problemen veroorzaakten. Zo waaide langs de Veerweg een boom om, die vervolgens de rijbaan richting de Meent versperde. Dit meldt Papendrecht.net.

Ook langs de Rietvoorn in Oostpolder bleek een boom niet bestand tegen het natuurgeweld. In dit geval kwam de boom tegen een auto aan te hangen. Ook hier heeft de brandweer de boom verwijderd. De auto bleef wel met schade achter.

Bij het Willem de Zwijger College kwam een boom terecht op het fietspad en aan de Windhalmstraat viel een boom op een auto.