7×7 Toernooi bij VV Papendrecht

0
153
Foto aangeleverd

Afgelopen zaterdag vond op een zonnig, maar winderig Slobbengors een 7×7-toernooi voor senioren plaats. Voetbalvereniging Papendrecht leverde de meeste teams, maar organisator Ton Rutteman had ook ploegen van Drechtstreek en het Rotterdamse Coal weten te strikken. De acht deelnemende teams waren opgedeeld in twee poules. Na de poulefase streden de nummers 1 en 2 van elke poule in de kruisfinales om een plek in de finale.

De finale ging tussen het team met voormalige spelers van Papendrecht Zondag 1, aangevuld met enkele jongelingen, en de Papendrechtse enkeltappers met daarin spelers van Zaterdag 2. Die laatste ploeg opende sterk en kwam dan ook met 1-2 voor.

De in het wit gehulde oud-eerste-elftalspelers lieten daarna zien het voetballen zeker nog niet verleerd te zijn. Anton Schreuders stond voor de gelegenheid in het doel, maar ook daar toonde hij zich moeilijk te passeren. Rutger Karelse en Peter Bouw zetten als vanouds de lijnen uit en spits Jeffrey Beek knalde de ene bal na de andere tegen de touwen. De ploeg van de oud-eerste-elftalspelers won dan ook terecht met 6-4.