Binnenkort in Theater De Willem

0
116
Percossa_LetMeInLetMeOut

PAPENDRECHT – Beau Schneider e.a. – Hendrik Groen, opgewekt naar de Eindstreep
Wo. 29 maart, 20:15 uur
Hendrik Groen is terug! Voor de laatste keer komt de meest geliefde bejaarde van Nederland naar het theater.De cast bestaat, net als de vorige Hendrik Groen-voorstellingen, uit jonge acteurs – met Beau Schneider in de hoofdrol.

Evergreen Top 1000 Live Band
Vr. 31 maart, 20:15 uur
Een heerlijk nostalgische avond, tjokvol met prachtige evergreens. Liedjes van onder meer The Beatles, Eagles, Bee Gees, Elvis Presley, Tom Jones en Elton John, maar ook Nederlandstalige hits van Wim Sonneveld, Rob de Nijs en Boudewijn de Groot.

Assepoester de Musical (laatste kaarten!)
Za. 1 april, 14:30 uur
Samen met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums is deze familiemusical een ware beleving voor jong, maar ook voor oud!

The Ukrainian Ballet of Peace – Sleeping Beauty
Zo. 2 april, 14.30 uur
Dit balletsprookje kenmerkt zich door sierlijke choreografie, prachtige arrangementen en weelderige kostuums. Olga Kifyak is de 1st solist van The Ukrainian Ballet of Peace. Zij heeft internationaal meerdere publiekelijke en professionele awards gewonnen en wordt geroemd om haar ongelooflijk voetenwerk en gracieuze bewegingen.

Percossa – Let me in, let me out
Za. 8 april, 20:15 uur
Een wervelwind aan muzikale stijlen, van slagwerkmuziek tot hilarisch objecttheater is wat u voor uw kiezen krijgt tijdens de nieuwste voorstelling van Percossa. Deze vier mannen nemen je mee in de achtbaan van het leven verpakt in muzikale scenes, verstillende momenten en grappige acts. Wat krijg je als je vier drummers opsluit in een veel te kleine kamer?

Erik van Muiswinkel – Moojen Ligjes in de Lugt
Vr. 14 april, 20:15 uur
Erik van Muiswinkel zet samen met muzikanten Guus van Marwijk en Paul Remmelts het publiek onder een avondvullende taaldouche, waar iedereen gelouterd uitkomt.