Hein van der Loo in Studio De Witt

0
124
Foto: Corrado Francke, RTV Dordrecht

DORDRECHT/PAPENDRECHT – De storing van elektrische laadpalen in Dordt, het bezoek van Geert Wilders aan Sliedrecht en hoofdgast Hein van der Loo: radioprogramma Studio De Witt zit zaterdag weer bomvol actualiteiten. De uitzending is zaterdag live te volgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur op Papendrecht FM.

Van der Loo schuift in het tweede uur bij presentator Ben Corino aan als hoofdgast. De Zwijndrechtse burgemeester vertrekt naar Almere en blikt terug op de afgelopen periode.

Energiebesparing en Crabbehof
Daarnaast komen er nog verschillende andere onderwerpen aan bod in Studio de Witt. Corino interviewt wethouder Tanja de Jonge over investeren in energiebesparing en het warmtenet, terwijl wethouder Peter Heijkoop ons bijpraat over socialer, leefbaarder en duurzamer wonen in Crabbehof. Corrado Francke vertelt over de actualiteiten rondom FC Dordrecht.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur op Papendrecht FM. Kunt u niet luisteren? Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM 105. Het programma wordt op Drechtstad FM uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de (Dordtse) Politieke Stamtafel.