15 C
Papendrecht
zaterdag 27 juli 2024

Politie

Paniek om de wolf: zo groot is de kans dat-ie in onze streek opduikt

Nadat een kind vorige week in het Utrechtse Leusden werd gebeten door een wolf, staat het dier in de schijnwerpers. Tot nu toe is... Lees het hele artikel op www.streekomroep56.nl.

Papendrecht begint onderzoek beschermde diersoorten in eigen dorp

De gemeente Papendrecht gaat onderzoek doen naar beschermde diersoorten binnen de eigen gemeentegrenzen. Het onderzoek... Lees het hele artikel op www.streekomroep56.nl.

Na vijf jaar filmen is nieuwe film over de Biesbosch af

Het begon allemaal met een bever. Documentairemaker Bas Kakes werkte vijf jaar geleden aan een film over Dordrecht toen hij in de Biesbosch zo'n knaagdier voor zijn lens kreeg. "Toen sloeg het vonkje over... Lees het hele artikel op www.streekomroep56.nl.

Suppord begint vakantie met ‘Skills’ week

Suppord, het jeugd- en jongerenwerk van Papendrecht, organiseert deze zomer verschillende activiteiten voor jeugd en jongeren uit heel Papendrecht. De eerste week van de zomervakantie zal staan in het teken van 'ontwikkel je skills'. Deze activiteiten helpen jeugd en jongeren om hun te talent te ontdekken of te ontwikkelen. Er is voor elk wat wils, zo kun je bijvoorbeeld een tas versieren of doe je...

Na zes jaar wachten dan tóch tweede editie Concert op de Alblas

Inwoners van de Alblasserwaard hebben er even op moeten wachten. Eerst gooide... Lees het hele artikel op www.streekomroep56.nl.