Studio de Witt over Chemours

0
279
Foto: Hans Hulswit

DORDRECHT/PAPENDRECHT – In de uitzending van Studio De Witt is er zaterdag aandacht voor de Klimaatborrel in Dordrecht en een reportage van de Wereld Bloeddonordag 2023. Ook wordt aandacht besteed aan de rechtszaak over de schietpartij bij Zorgboerderij Tro Tardi: een interview met een van de betrokkenen. Dichter van Dienst is Jan van der Geer.

In het tweede uur staan een vader Wouter en zoon Sriyanto van der Spoel centraal. Samen schreven zij het kinderboek Nuri & Nino, dat gaat over een geschiedenis van Nederlands – Indië en Indische Nederlanders.

Aan de Politieke Stamtafel tussen 12 en 13 uur gaat Ben Corino in gesprek met lokale, provinciale en landelijke politici over de recente onthullingen in Zembla over Chemours en DuPont.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur op Papendrecht FM 105. Kunt u niet luisteren? Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio. Het programma wordt op Drechtstad FM uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de Politieke Stamtafel.