Populaire damestassen voor een dagje shoppen in Papendrecht 

0
304

Papendrecht is een pittoresk stadje in de provincie Zuid-Holland, gelegen aan de rivier de Beneden Merwede. Dit charmante stadje is bekend om zijn unieke winkelstraten, waarbij het historische karakter van de stad samengaat met de moderne touch van de winkels. Winkelen in Papendrecht is een combinatie van het rustige struinen door de oude straatjes, vol met boetiekjes en speciaalzaken en winkelen in winkelcentrum De Meent, waar je alle bekende winkelketens vindt. Of je nu op zoek bent naar prachtige dames tassen of een aktetas voor mannen, je vindt er het allemaal. Ga je een dagje shoppen in Papendrecht, dan is een goede tas wel zo handig. Je wilt natuurlijk niet de hele middag met al je aankopen rondlopen. Speciaal daarom hebben we een aantal handige, maar ook modieuze tassen voor je op een rijtje gezet. 

De Shopper 
De Shopper, ook wel boodschappentas genoemd, is een grote, ruime tas die ideaal is voor een dagje winkelen. Deze tas heeft voldoende ruimte voor al je aankopen, plus nog wat extra voor je persoonlijke spullen zoals je portemonnee, telefoon en sleutels. Het is ook een stijlvolle optie, verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, en past goed bij elke outfit. Enkele bekende merken voor shoppers zijn Michael Kors, Calvin Klein en Zara. 

De Rugzak
Als je op zoek bent naar iets dat gemakkelijk te dragen is en je handen vrijhoudt, dan is de rugzak de perfecte keuze. Moderne rugzakken zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol, en ze zijn er in allerlei soorten en maten. Een leren rugzak van Fjällräven of Herschel is bijvoorbeeld een duurzame en chique keuze. Deze rugzakken hebben ook voldoende vakken om je spullen georganiseerd te houden. 

De Crossbodytas 
Een crossbody tas is een andere geweldige optie voor een dagje shoppen. Het wordt gedragen over het lichaam, wat zorgt voor extra veiligheid en het gemak van handsfree winkelen. Daarnaast heeft de crossbody tas meestal meerdere vakken, waardoor je je spullen gemakkelijk kunt ordenen. Merken als Coach, Gucci en Marc Jacobs hebben uitstekende crossbody tassen in hun assortiment. 

De Tote Bag 
Last but not least, de tote bag. Dit is een lichte, maar ruime tas die gemakkelijk op de schouder kan worden gedragen. Het is ideaal voor een ontspannen dagje winkelen, vooral als je niet van plan bent veel te kopen. Tote bags zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder canvas, katoen en leer. ´Longchamps Le Pliage´ is een iconische tote bag die zowel stijlvol als praktisch is. 

Tot slot 
Uiteraard zijn er naast deze tassen, nog veel meer te gekke tassen te vinden. Wat vooral van belang is, is dat je goed kijkt naar wat je mooi vindt en ook wat je nodig hebt. Stel dat je niet alleen regelmatig gaat shoppen, maar ook de boodschappen te voet doet, dan is een shopper natuurlijk de perfecte keuze. Niet alleen praktisch gezien, maar ook vanuit commercieel oogpunt is het handig om deze tas zowel voor het doen van de boodschappen, als het struinen door de stad te kunnen gebruiken.