RTV Papendrecht opent nieuwe studio officieel

0
301

PAPENDRECHT – RTV Papendrecht heeft zaterdagmiddag iets na een uur zijn nieuwe studio aan de Kattestaart officieel geopend. Hiervoor was burgemeester Margreet van Driel aanwezig, die een korte toespraak hield en daarna samen met RTVP-voorzitter Hans Hulswit op een grote rode knop drukte.

De knop zette twee confettikanonnen in werking die confetti uitspuwde in de ‘clubleuren’ van de omroep: zwart en blauw. In haar toespraak benadrukte Van Driel het belang van een lokale omroep voor de plaatselijke gemeenschap. Ook prees zij de enthousiaste inzet van een flinke groep vrijwilligers.

RTV Papendrecht heeft alleen vrijwilligers in dienst en probeert met hen en een bescheiden budget zo veel mogelijk radio- en tv-programma’s te maken. Website, kabelkrant en sociale media worden gebruikt om nieuws over Papendrecht en omgeving te verspreiden.