Marktkraam belandt op A15, snelweg bezaaid met kaas

0
587
Privéfoto

REGIO – Het had voor de marktkoopman of -vrouw die over de A15 reed ongetwijfeld een dag moeten worden waarop de stukken kaas als warme broodjes over de toonbank vlogen. Dat werd het niet, want bij Sliedrecht kwam de marktkraam dwars op de snelweg te staan en lagen de kazen op het asfalt.

Op een foto van een voorbijganger is te zien dat de luifel van de marktkraam openstaat en dat de weg bezaaid ligt met kaas. Ook veel andere spullen waaronder ladingen plastic zijn uit de kraam gevallen en op het wegdek beland.

Gedurende korte tijd was één rijstrook op de A15 bij Sliedrecht in de richting van Gorinchem afgesloten. De file die daardoor ontstond was aanzienlijk. Rond 07:45 werd de weg weer vrijgegeven.

Hoe het ongeluk met de marktkraam kon gebeuren is niet bekend. Of de kazen nog verkocht kunnen worden is ook niet bekend.

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond.