Verkiezingen leven in Papendrecht

0
210
Jong geleerd, oud gedaan, foto: Hans Hulswit

PAPENDRECHT – De verkiezingen voor de Tweede Kamer houden ook Papendrecht bezig. Om 13 uur was de opkomst 31,78%. Dit meldt de gemeente Papendrecht.

Onze verslaggever maakt een rondje langs een paar stembureaus en stelde vast dat er aardig wat belangstelling was. Zoals meestal was de aanloop van kiezers bij het gemeentehuis veruit het grootst. Rond 13 uur waren daar bijna 1000 mensen komen stemmen.

Emma Stout (23) vertelde dat zij het dit jaar heel moeilijk had gevonden. Zij maakte haar keuze pas in het stemhokje. Gevraagd naar het onderwerp dat ze het belangrijkst vond, aarzelde ze niet: huisvesting. Zelf was ze ook nog op zoek naar een woning. Ze vertelde dat ze nog thuis bij haar ouders woonde.

Hier onder een paar sfeerimpressies.

Gemeentehuis rond 13 uur, foto: Hans Hulswit
Leden van het stembureau in De Palm, foto: Hans Hulswit
Gemeentehuis, foto: Hans Hulswit
De Spil, foto: Hans Hulswit