Brand in woning zorgt voor gat in dak

0
111
Foto: Rijnmond

DORDRECHT – Een brand aan de Houweningestraat in Dordrecht heeft maandagavond voor aanzienlijke schade gezorgd aan een woning. Er is door het vuur een gat in het dak ontstaan. De bewoners moesten ergens anders overnachten. De brandweer verwacht dat de woning voorlopig nog even onbewoonbaar blijft.

Omstreeks 20:30 uur brak de brand uit. Eerder op de dag zouden er werkzaamheden aan de zolder van het huis zijn verricht. De brandweer onderzoekt nog of dat mogelijk iets met het uitbreken van de brand te maken heeft.
De bewoners waren snel buiten volgens de brandweer, maar zijn wel gecontroleerd door ambulancepersoneel op rookinademing. Zij hoefden uiteindelijk niet naar het ziekenhuis.

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond.