Vrouw (55) beschoten en ontvoerd, politie bevrijdt haar uit hotel

0
315
Foto: Archief Rijnmond

DORDRECHT – Een 55-jarige vrouw is zondagmiddag lichtgewond geraakt bij een schietpartij en daarna ontvoerd. Een 50-jarige man uit Rotterdam is aangehouden in een hotel in Dordrecht, waar hij de vrouw mee naartoe had genomen.

De schietpartij was aan de Beverwaardseweg in Rotterdam-IJsselmonde. Daar was ook een bekende van het slachtoffer bij aanwezig, schrijft de politie. De vrouw raakte lichtgewond.

Vervolgens nam de man de vrouw onder dwang mee naar een hotel in Dordrecht. Het hotelpersoneel zag dat de vrouw niet uit vrije wil was meegekomen en belde de politie. De man is daarna met getrokken wapens van agenten aangehouden.

Volgens de politie gaat het om problemen in de relationele sfeer.

Dit is een artikel van onze mediapartner Rijnmond.