Man met fiets dood gevonden in Dordtse sloot

0
165
Foto: Rijnmond

DORDRECHT – In Dordrecht is donderdagmiddag een man in het water gevonden. Zijn stoffelijk overschot lag in het water langs de Abel Tasmanstraat. De Forensische Opsporing gaat na onderzoek niet uit van een misdrijf.

Bij het stoffelijk overschot werd ook een fiets gevonden.

Het is onduidelijk hoe lang de man, een 57-jarige Dordtenaar, in de sloot heeft gelegen. De Forensische Opsporing bekijkt de camera’s in de buurt en kamt de sloot uit. “Ze pakken groot uit. Er is best wat afgezet”, vertelt Rijnmond-verslaggever Jacco van Giessen ter plaatse.

Ook in Crown Point overleden persoon
Elders in Dordrecht, in de Oekraïne-opvang Crown Point, is er ook een overleden persoon aangetroffen. Dat schrijft burgemeester Wouter Kolff op X. “Ik denk aan alle naasten en hoop dat zij het verlies een plek kunnen geven”, voegt hij eraan toe.

Dit is een artikel van onze mediapartner Rijnmond en Corrado Francke voor RTV Dordrecht.