Echtpaar Den Ouden-De Zeeuw is 60 jaar getrouwd

0
160
Foto: Wiebe Schievink

PAPENDRECHT – Op maandag 8 januari is het echtpaar Den Ouden-De Zeeuw 60 jaar getrouwd. Zij vierden dit op zaterdag 6 januari in Het Wapen van Alblasserdam.

Locoburgemeester Jaco van Erk feliciteerde het echtpaar namens de gemeente Papendrecht en bracht een mooi cadeau mee.

Leen den Ouden is al vele jaren actief bij de Natuur- en Vogelwacht Alblasserwaard (NVWA). Hij geeft ook adviezen aan geïnteresseerden over natuurvriendelijk tuinieren. Op 18 januari geeft hij daarover een lezing in het Streeknatuurcentrum, Matenaweg 1 in Papendrecht.

In 2011 nam Leen den Ouden afscheid van het Gebiedsplatform Alblasserwaard – Vijfheerenlanden. Hij maakte daar deel uit van het Kernteam en was voorzitter van de Commissie Natuur en Landschap. Het Gebiedsplatform is een platform voor een grote verscheidenheid aan organisaties in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden, die een bijdrage willen leveren aan het behouden en versterken van het verzorgde agrarische cultuurlandschap.