Mantelzorg: krachtig zorgen voor jezelf en de ander

0
62

REGIO – Voor mantelzorgers kan het een uitdaging zijn om de balans in zorgen voor jezelf én de ander, goed te houden of weer goed te krijgen. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De vernieuwde cursus ‘Balans in Zorg’ helpt daarbij. De cursus start op maandag 29 januari in Dordrecht.

Tijdens de cursus leert men inzicht krijgen in zijn/haar rol als mantelzorger, beter inschatten wat je wel en niet kunt. Men gaat aan de slag met minder piekeren, omgaan met schuldgevoelens, hulp en steun vragen. Je leert invloed uit oefenen op je situatie en een betere balans te houden of vinden.

Informatie en aanmelden
De cursus wordt van 10.00-12.00 uur gegeven op maandag 29 januari, 5, 12, 26 februari, 4 en 11 maart en de terugkombijeenkomst is op 15 april 2024. Deelname is 15 euro (voor je eigen cursusmap) en de bijeenkomsten zijn bij MEE Mantelzorg (Johan de Wittstraat 40A, 3311 KJ, Dordrecht).

Voordat u deelneemt, worden tijdens een (telefonische) intake de wederzijdse verwachtingen besproken. Aanmelden kan tot 19 januari via MEE Mantelzorg: T 078 206 32 02 of info@meemantelzorg.nl